Fotosessie fotohut 4

IMG_8696

Zaterdag 25 juni fotohut 4 van Han Bouwmeester afgehuurd. Met 3 man hebben we van 8.00 uur tot 16.30 uur in de hut gezeten. Onderweg naar Goor werd de lucht steeds meer bewolkt en waren de licht omstandigheden niet ideaal. Ter plaatse aangekomen troffen we een mooie hut met genoeg ruimte voor 3 fotografen aan.

De bewolkte hemel en het bladerdak lieten niet veel zonlicht door, dat betekende dus met hoge ISO’s (soms ISO 1600) en lange sluitertijden fotograferen. Om nog wat redelijke sluitertijden te krijgen hebben we zelfs moeten onderbelichten. Niet zo’n groot probleem omdat we in RAW fotograferen en de belichting naderhand nog wel konden opschroeven in Lightroom.

Helaas niet veel verschillende vogels gezien. Wel waren de eekhoorns redelijk prominent aanwezig, zeker 3 verschillende exemplaren, wat de afwezigheid van vogels weer goed maakte.

We troffen hier de Grote Bonte Specht met jong(en?), Koolmezen, Pimpelmees, Boomklever, Vink, Roodborst, Merel, Matkop Woel(?)muis, Eekhoorn

Niet de meest ideale omstandigheden voor mooie foto’s (veel ruis, maar dat zie je alleen op een groot scherm) maar wel een mooie dag gehad.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *