De eerste

8 mei

Het egelhuis is nu drie dagen klaar en het eerste bezoek is gearriveerd! Helaas! Geen beelden! Het egelhuis was via de computer niet meer te benaderen omdat de powerbank, die als voeding voor de computer dient eerder leeg was dan verwacht. Dus eerst de batterij maar opladen. Onthutsend was het toen we de klep openden om te zien dat de al het voer weg was en er een grote smeerbende in het hok was. Bezoek dus, maar geen beeld!.

Maar dat schept hoop voor de toekomst, de egel heeft in elk geval de weg naar het egelhuis al snel gevonden.

De volgende avond was het weer raak en eerder dan verwacht, om ongeveer 22,00 uur een mailtje van het egelhuis en zie daar: een hongerige egel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *